Η πορεία μας

  • 2006: Αρχίζουν οι πρώτες εργασίες ανέγερσης σύγχρονης μονάδας παραγωγής ζυμαρικών και ζαχαροπλαστικής, στην περιοχή Αετός Καρύστου
  • 2008: Το έργο ολοκληρώνεται. Η ΤΡΟΦΟΒΙΟΠΑ πιστοποιείται για την παραγωγή βιολογικών προϊόντων από τον οργανισμό Q-Ways και περνά από συστηματικό έλεγχο διαχείριση ποιότητας και ασφάλειας των τροφίμων
  • 2009: Ιδρύεται η ΤΡΟΦΟΒΙΟΠΑ της Μπουρνουσούζη Κυριακής στον Αετό Καρύστου Ευβοίας
  • 2010: Αρχίζει η πρώτη παραγωγή με πιστοποίηση από τον οργανισμό Q-Ways (διαδρομές ποιότητας).

Τα προϊόντα μας προωθούνται στην αγορά Καρύστου.
Αποφασισμένοι να εργαστούμε με αγάπη για τον άνθρωπο και σεβασμό στο περιβάλλον, με συνέπεια και μεράκι δημιουργούμε ποιοτικά προϊόντα υψηλής διατροφικής αξίας.

Η διαφορετικότητα του εργαστηρίου μας είναι ότι διατηρεί πάντα τον παραδοσιακό τρόπο παρασκευής των προϊόντων, ώστε να διατηρούν όλα τα φυσικά θρεπτικά συστατικά τους. Μεγάλη σημασία έχει, ότι η ξήρανση των ζυμαρικών γίνεται με ηλιακή θερμοκρασία. Ο φυσικός τρόπος παραγωγής συμβάλλει στο να έχουν πολύ καλύτερη γεύση και άρωμα σο κάθε προϊόν που φτιάχνουμε, φέρνοντας στη μνήμη μας γεύσεις απο το παρελθόν.